15 minggu preganant yang sihat mcm mana?

Macam mana nak tahu kandungan 15 minggu yang sihat? Sebelum ni saya pernah keguguran. Sebab tu rasa insecure sikit? saya berbadan besar dan perut masih belum kelihatan

1 Balas

Selagi kita pergi checkup doktor cakap baby okay selagi tu tak perlu risau baby okay je. Kita fikir yang baik baik je. Baby bump tu memang lambat nak nampak lagi lagi kalau anak first, saya dah masuk 8 bulan pun still boleh sorok perut lagi kalau pakai baju besar. 😅