Dah bersalin

Macam mana nak stop apps pregnancy sedangkan dah lama bersalin.. or biarkan saja this apps running counting weeks? 😅

4 Balas

puan blh pergi dekat setting bahagian profile puan..edit tuka msukkn nama anak..nanti dia akan count tuk umur anak pula dan stop count tuk preggy... nanti bila dah setting dia akan bagitahu bulan tu anak nye umur berapa.. berat berapa...lilit.kepala berapa n etc...kena try n error keyin...haritu pn sy try n error..godek2 app..akhirnye berjaya..hehe..😂😉✌ mg dpmudahkan segalanya..aamiin #TAPSupermoms

ia akan keluar info mcmni nanti.. 😉✌ #TAPSupermoms

Uninstall je sis

Tuka setting