hb

Macam mana nak naikkan hb yg low saya dari first mengandung sampai skrg payah sgt nak naik ? tp baby gerak aktif sgt..?

2 Balas

kena makan ikan bilis atau tempe.. saya sebelum ambil hb saya makan nadi lemak dulu 1 bungkus

Sy dlu minum jus mamariam... Alhamdulillah ok n hb naik normal

5y ago

Xawk...bkn susu...dia jus minum pg n mlm 2 sudu...bgus awk...ramai dh cuba n hb naik ..sy pakai xsmpi 1 botol hb dh ok tp bergantung pd bdn kita jgk...sbb sy minum 2sudu pg n mlm 🙂