Hb low

Macam mana nak naikkan hb low ya? Ada pape effect ke kalau hb low

18 Balas

kalau sy Mkn sayur bdaun bnyk2.. zincofer pun sy xserasi..tukar new obimin bru okay.. nk mkn ubat tu kena elak ambil mnuman bkafein, xboleh mnum dgn susu.. nak pnyerapan baik mnum dgr air limau/oren/lemon yg tggi vitamin c.. effect hb low pula nnt ptumbuhan janin tbntut, kdg2 kurang oksigen boleh buat baby mnggal dlm kndungan,, ibu pula selalu cepat letih & pening..

4y ago

Awak, nak tanya. Tak serasi tu jadi macam mana? Cirit birit ada tak?