Telinga Baby

Macam mana nak bersihkan telinga baby nak masuk 5 bulan? Dan berapa kerap kita kena bersihkan. Thank you.

2 Balas

Bersihkn luar2 telinga tu je sis..biasa taik telinga bby dia akn kluar sndri..x prlu gune cottonbud utk korek dlm lubang telinga bby..sy biasa brsihkn bhgian luar tu dgn cottonbud letak bby oil...sbb dlu pnh tgk mak sy ms jg ank2 abg sy dia buat mcmtu..jd sy buat bnda yg sm pd ank sy... Biasa smggu skali..kekdg nmpk mcm ada coklat2 halus kluar sndri..tu mknenye taik telinga bby.. mg d pmudahkn segalanya..aamiin

Cuci cuci luar je. No neermd cutton bud