Pregnancy

Macam mana nak bagi tekanan darah turun yer sb Saya ngandung anak first dari first month smpi bln ke enam elok je tak ada naik tekanan darah bile masuk 7 8 bulan sekarang nie bila checkup je tekanan darah naik tinggi Sgt.. Adakah sb mlm sye tidur lewat tu tekanan darah naik?

1 Balas

Sama lah sis.. sepanjang 1m sampai 7m cantik je tekanan darah.. masuk 8m je mencanak naik.. siap kena ambik bacaan jantung lagi..mungkin jugak lah sebab tidur lambat.. entah macam terlebih tidur je.. Tp sekarang dh beranak lah..