Ubat naikkan hb..

Macam mana nak bagi boleh telan ubat ni ya..?? Sekarang masuk 10 weeks.. Hb makin low.. 9.8 je.. Lepas makan mesti nak muntah.. Boleh bg tips tak.. #Hb

Ubat naikkan hb..
52 Balas

Lpas amik ubat ni trus saya mkn buah limau sunkist..kurg sket loyanya😊

Pati delima pun elok juga utk naik hb. Alhamdulillah menjadi utk sy.

Makan ubat ni sebelum tido ,,, kalau awak tido mesti x rasa ape dah

Sy pn mkn vitamin ni..alhamdulillah ok.. sy mkn vit ni dgn air susu...

4y ago

makan ubat tak bole ngan susu sis . sebab ubat tak bole serap dalam badan kalau minum dengan susu . sis try minum dengan sunquik ke baruu jalan ubat .

Makan time bila nak tido.. Minum dengan air suam je..

dah bagi tau nusre ke?biasa dia bagi ubat lain tu.

Sis x amalkan Jus Mamariam? sy amalkan Jus ni

sy dh masuk 23 mggu tp maseh mjn ubt nie.

makan sebelum tido , doctor yg ajar 😅

makan malam seblom tido😊😊😊