Bayi 5 bulan tak buang air besar

Macam mana nak bagi bayi 5 bulan buang air besar hari2. Anak saya dah 2 hari tak buang air besar. Minum susu FM sejak lahir tak pernah ubah. Macam mana yer ada cara tak nak bagi bayi buang air besar. TQ in advanced ?

3 Balas

👉 *Tummy Time* 🌸Bertindak seperti minyak Telon 🌸Membuang angin dalam perut 🌸Bantu melegakan perut sebu 🌸Bantu melegakan kembung perut Cara guna: 👉Sapu pada perut & tapak kaki Balm ini membantu anak yang mengalami masalah perut seperti kembung, sembelit, cirit birit. 100% Essentials oils😍 Tambahan bahan: 🍄Ginger 🍄Peppermint 🍄Junipers 🍄Fennel 🍄Lemongrass 🍄Anise 🍄Patchouli 🍄Tangerine 🍄Lavender Berat: 18 gram Rm49

Sejak sy tukar susu anak sy, hari2 dia buang air besar, sblm ni 1minggu 1 or 2 kali jer mmbuang

5y ago

Susu apa yer minum?

Rase nye Susu xsesuai tu sis.. Try tuka susu lain..