Bayi tak buang air besar 2 hari

Hai, bayi saya baru berusia 14 hari. Susu bm cuma klau xcukup saya bg fm sb masih baru susu saya pun belum byk lg. Tapi ni dah 2 hari bayi saya tak buang air besar..saya risau sebab kurang pengalaman. Adakah ini normal or ada apa saya patut buat. #firstbaby #ingintahu #bantusharing

1 Balas

As long as bby tak meragam, perut lembut, tak kembung xperlu risau. Tp klu dia meneran & poo keluar ketul, means fm x sesuai

2y ago

Okay okay terima kasihh sis