Bby tak nak makan

Macam mana nak bagi baby ada selera makan dan menyusu? Dari umur 6 bulan sampai sekarang 11bulan tak nak makan, ada pun baru 4-5suap saja, menyusu pun tak banyak 3oz-4oz saja💆 umur 11bulan baru 7.8kg, buntu dh saya macam mana lagi nak bagi dia berselera makan dan menyusu💆 dh macam² vitamin dh cuba

1 Balas

sama je dgn anak sy. dia skrg dah 8 bulan lebih mkn gitu2 je. sama takat 3 4 suap. shari tu mkn takat skali shari je. pon pening jugak ni. mcm2 mkn dah divariasikan. gigi pon dah 7 batang. tp tula. mkn main2. tp beza dia menyusu kuat. sis pam susu msuk botol ke ?

1y ago

anak sy susu botol jer