susu botol

Macam mana nak ajar ank susu botol. Sye try tomme tippe tp die tolak pakai lidah. Tu makna die tanak ke??? Buntu. Tatahu nak pakai botol ape. Boleh sesape share macam mana cara nak ajar ank 2bln lebih pakai botol.

14 Balas

Sama laaa... Dari mula beranak ajar guna botol. dah macam botol tukar, sekarang tomme tippe pun X nak... 😅 dia gigit2 sambil buat muka geram.

5y ago

Kannn... 😅 susah hati pikir X cukup susu. Nasib ini dah boleh makan solid foods. Pastu direct breastfeed... Nak ajaq guna botoi senang nak p kerja lepas ni. Dah setahun mummy dok rumah 😅😅