Buasir selepas bersalin

Assalamualikum, saya nak tanya. Ada sesiapa yang kena buasir selepas bersalin? Macam mana cara nak ubat ya

2 Balas

Saya kena. Pergi klinik dr bagi ubat untuk sembuhkan luka bahagian buasir tu. And ubat insert bagi senang berak. Apa pun kena amalkan diet sihat makan buah sayur banyak kalau nak betul2 sembuh.

4y ago

Ubat makan jenis tablet. Inshaallah memang okay kalau ikut dos ubat tu.

Blh dptkan ubat insert dr kk

4y ago

Kalau buasir yg jenis daging keluar ubat tu utk bantu masukkan daging tu semula....kalau jenis yg keluar darah dorg ada ubat yg lain kot...