Early Pregnancy

Macam mana Kita nak tau kalau baby kita membesar dalam perut dengan sihat? I dah buat ultrasound in week 10. Next check up lagi sebulan. Tapi risau selalu dengar orang heartbeat stop tiba-Tiba.

2 Balas

Be positive..sy da ada pengalaman 3x heartbeat xde..mmg kene redha dan tawakal 😊 kalau spend duit tiap2 minggu pun walau mampu kalau tuhan nk ambil hak dia pun siapa la kita nk bertanya pd dia..chill beb

5y ago

In shaa allah, allah akan beri yg lebih baik..think positive kalau baby keluar xsihat, kita pun xnk ini benda berlaku juga..selalu nya lepas miscarry skjp je nnt lekat blk, in shaa allah..semoga dipermudahkan urusan sis

positif mind okay... jgn fikir bukan2.. tawakkal saja.. kalau mommy ada duit lebih.. blh check kt klinik swasta..costing la skit...