PARANOID ...

ada tak yang macam saya check UPT nak dekat 10 kali double line , tapi risau baby tiba tiba hilang 😂 nak pegi scan awal lagi 🥲 nampak lucu tapi entahla

2 Balas

Tgh pregnant ni xleh fikir mcm tu..kna fikir baik2 je..insyaallah ok.. pling awal scan 6w tp guna tvs, cuma msa ni mmg nmpk kntung je la klu nk tgk kdudukn dlm atau luar rahim.. nk tgk baby, waktu cantik 8w ke atas.. just continue mkn folic acid stiap hri

2mo ago

G swasta klu nk scan awal, klu klinik kshtan awal2 mmg x scan lg

Pregnant ni jgn overthink & bad thoughts sebab boleh jadikan kita stress. Stress boleh affect janin growth