first time mum

macam mana kalau nak tahu baby kita tak ok ,contoh dia tb2 pula dia menagis teruk , bby 1 month

2 Balas

Baby baru lahir klau die nngis die nk susu, pampers penuh, sama ada perut kembung... Make sure sebelum tdo tukar pampers, sapu myk kt perut... Bg susu... Bg selesa Insyaallah okay... Umur2 mcm ni... Die nk tu je

5y ago

ok sis

Cek pampers dia....lps tu bg susu...lps tu peluk...kalau masih menangis means ade samting yg dia xselesa...mybe kembung perut...

5y ago

🤗 ok sis