Baby 1 bulan mata pandang atas

Hi mommy, nak tanya ada tak cara tak nak bagi anak pandang atas? Anak saya 1 bulan, mata dia asyik pandang atas je. Risau saya first time mum kan kurang ilmu pengetahuan 😥#firstmom

4 Balas

tiap kali dia pandang atas, awak buat mcm aminkan kt muka dia. nak explain pun tak reti, harap awak faham maksud mcm mana. 😅 . tapi mmg selalu baby mcm tuh la.

Benda tu normal. Baby pun xboleh nampak jelas lagi tu jela dia nak tgk pun. Boleh follow fb baby language ye boleh banyakkan ilmu sekali 😁

normal la tu.. xkan baby nak pandang kiri kanan plak kang lagi merisaukan plak.. plus 1m baby mne nak terang pandangan nye lagi pun..

Same ank sy pn..