jantina

Hi macam mana ea nak tahu jantina baby 🙂 selain scan macam mana nak tau dia baby boy ade tips atau apa apa ke ☺️

9 Balas

Naluri ibu dn scan.. Mcm sy agak mmg boy.. Tp rmai ckp girl time ni mka sy dh msam dh org ckp mcm tu sdgkn sy thu ank sy lki😅😅sbb sy yg mngdung kn dia..yg nie lawak smpai gdo gn husb xkira dh ajak husb p klinik scan jgak .. p scan boy.. Blek klinik tu lega dn2 sy snyum kt husb sy.. Husb sy plk mka msam mjuk knaa mrah dgn bni🤣🤣😅

teringat kwn kakak sy.. scan da 5x .. 5 tmpt berbeza.. semua ckp girl..dye beli la pink segala..sekali kluar boy...hihi..jenuh baby boy pkai pink...

Naluri & scan.. 2 tu jela yg make sense, lain2 tu mcm mengarut jeeee, dah 2020 kan xkan nk pakai tilik2 lgg,, kan dunia dh maju ada mesin scan.. hehe

scan jala...tngok dri segi perut pun blm tentu yg dteka btul ..

mcm sy ikut naluri hati kata boy bila scan mmng btul boy..

4y ago

sama saya naluri hati mcm boy smlm scan doktor cakap boy

Sy ikut naluri...kbtulan sama

Scan je lebih tepat

scan sis

scan je