anak selsema

Macam Mana Cara nak jaga anak yg tengah selsema Dan batuk2 kahak supaya mereka selalu rasa selesa Dan cepat sembuh yer.anak saya dh 3 malam ni selsema,asyik keluar jer hingus dia.dan kadang tu Ada jugak batuk2 kahak mcm tu..Bru umur 9bulan.risau sgt tgok anak sakit.

1 Balas

Guna set mandian dan balm khas utk demam selsema kahak dan batuk dari tasneem in shaa allah membantu.. http://www.wasap.my/+60142659754/tapsetcf

5y ago

Sarawak area mana ye? Sy boleh cuba cari agent sana kalau ada