kahak,selsema,batuk

haii...Anak sy Bru umur 35harii...sekarang Anak sy Ada selsema,batuk,Dan kahak...kekadang dia batuk..smpai takut jdi apa2...Ada Tak Cara nak hilangkan sakit dia...

3 Balas

Anak sye mase umur 22hari kne cmtu bwk pegi hopsital doc bg ubat titis je. Smgu lbh baru ok. Kne kerap sapu minyak kt dada & blkg dia. Kne kerap bg susu. Selsema sye sapu kunyit hidup kt hidung dia. Kesian sgt mase tu sbb kecik lg da batuk.

Puan cri daun sirih, layirkan kt atas api, n sapulan viks dan letakkan daun sirih kt dada baby n barut alhamdulillah akan berkurang batuk n selsema baby

Bawa pegi klinik sis. Nanti doc bg ubat titis bg kluar kahak