Apakah mabuk yang anda alami sepanjang kehamilan?
Voice your Opinion
Mabuk kereta
Mabuk bau suami
Mabuk berjalan jauh

2229 respon

77 Balas

mabuk kalau duk sebelah lagi2 kalau dduk blakang..muntah2 pening tak tahan..so husband jadi passenger kite yg drive hilang mabuk settle 😅

org lain alahan mabuk muntah2 mase trimester pertama je.. sy muntah2 truk smpai 9 bulan.. maybe ngandung sulung kot.. 😅

mabuk bau macam-macam salah satu yang paling teruk bau perfume dah masuk 7bulan pun masih tak tahan bau minyak wangi 😔

asalkan berbau mesti muntah...x kisah la,bau sabun ke...badan ke...dapur ke...asap ke...busuk ke wangj dua2 mabuk..🤭

Semua tak kena😅 bau wangi tak boleh. Bau busuk pun tak boleh. Setiap kali makan mesti muntah

bau suami, bau tumis, bau mknn goreng, bau minyak wangi sendiri..huhuu

Mabuk naik ambulans bila time oncall kena refer kes ke hospital 🤢

mabuk dapur,x leh bau telur yg digoreng dn bawang yg ditumis

bila bau petrol...hanya pada minggu2 awal saja..lps tu ok

semasa saya hamil saya langsung x tau and x ada bau pun