Pregnancy test.. Dcg..

Maaf yer.. Agak2 nie positif ke? 👉👈 am i pregnant?

Pregnancy test.. Dcg..
12 Balas

boleh google....sbb stiap upt akn tnjuk cara2 guna n +ve -ve dia....fyi, 2 line merah adalah POSITIVE (terang or samar).. 1line merah adalah NEGATIVE.. klu xyakin, means pda upt line merah samar sgt2 or xnmpk, boleh test lg 1-2w...klu xnmpk jgk 2line merah...means NEGATIVE...sbb hcg akn mningkt dari hari kehari...

terima kasih semua.. alhamdulillah dh test semule dan positif.. bru je bukak buku pink harini.. 😊 sy was2 sbb sy bru gugur je.. n terkejut sbb cepat jgak lekat smule..

4y ago

ohh.. sy ade celup lain pulak dan makin terang.. tggu brp hari lgi then celup lain..

nampak mcm nak jadi dua line, cuma mungkin awak cek terlalu awal. so, line dia terlalu samar². cuba cek lagi 1@2 minggu

Cuba check lagi 2 minggu lagi. And ambil urine pagi pagi lepas bangun tidur. InsyaaAllah dapat keputusan lagi jelas 😊

test sampai terang, klau takda peningkatan means tak pregnant.

mcm positif tp mngkin masih awal . cek lg nnt

samar2, masih sangat awal, cuba cek 1-2w lgi

cmna skg? + or -? sy punya strip pun mcm ni

Positif cuma hcg masih samar2

Positif tu..