Sy keguguran ke ni?

Maaf ye, gambar kotor sikit. Sorry mommy2 semua, sy nak tnya, kalau mcmni keluar kantung ke apa? sy belum check upt, tp dh 2 weeks lewat period. pagi tadi dh ada keluar darah, and tiba2 tadi keluar mcmni. sedih sangat, sorang2, pjj dgn suami. Sy mnta maaf ya sbb gambar mcmtu. #pleasehelp #firstmom

Sy keguguran ke ni?
17 Balas

kalau kuar cm isi daging merah (x pasti istilah apa kantung/janin), kemungkinan keguguran. sbb sy dulu pernah keguguran (kandungan 6-7weeks). kebetulan sy kat hospital masa tu, nurse nak cek.. tgk pad da keluar cm"daging". nurse terus ambil dan letak dalam satu bekas sebab pihak hosp nak buat ujian makmal. nak tahu apa punca dia. sbelum kejadian tu, sakit cm org dtg period dan bleeding selama seminggu. keluar darah beku, ada masalah lain. refer terus ke klinik/hosp.

10mo ago

sy pun sakit perut mcm sengugut, keluar darah ingtkan tanda awal kehamilan, esknya keluar mcmtu