bledding

hi .maaf ya saya post ni mcm gmbr mngelikan. tapi sya tertanya gambr ni tanda saya keguguran ke ? da seminggu ada ketulan mcm ni keluar.

bledding
25 Balas

Tanda keguguran sis biasa nye xleh di tunggu2 terus ke emergency hpspital

Hari tu saya pun jadi mcm tu.. hmmm... bila check? Baru tahu keguguran..

Pergi hospital sis...tunjuk pd doc... Bhaya klo bleeding byk mse preggy

Jgn tanya dalam ni . first kluar trus rujuk doc .. bahaya tu

Hmm.. reckless. Segera pegi hospital. Jgn lh tnye pndpat org.

seminggu? dah lama tu..patut awal2 bleeding dah pegi doc..

Pergi cek doc dear...takut bleeding jadi makin teruk..

knape sis biar smpi semgg? patut kene cpt2 g hospital

Kalau ketulan darah merah better pegi check..

Ketulan tu rasa macam ketulan daging tak?