Keguguran ketulan darah

Assalamualaikum . ad yg pernah keguguran keluar ketulan darah ? meh share pengalaman . ni first time keguguran mcm xcaya ja 🥹 .

2 Balas

Saya gugur bulan 8 tahun lepas. Keluar janin bukan ketulan darah masa tu 12w. Sekarang melekat lagi Alhamdulillah. Tapi baru 10w. Moga ada rezeki. Semoga awak tabah ye. InshaAllah ada rezeki awak nanti. Takecare dear🤍

ade aje dear. week 12. besar keluar macam isi ikan. tp org kata slps gugur cpt melekat. sy gugur bulan 8 tahun lps. doc suruh relax 3 bulan. so bulan 12 start projek. skang mengandung semula😅😅