pening ,skit kepala

maaf tumpang tanya ..kenapa sya pening2 ,skit kepala ..adakah normal awal khamilan mcm ni

9 Balas

normal Tu sis.. 🥰🥰.. awl khmilan mmg cmtu.. Ada yg lbh truk LG Dr Tu.. MCM sy,bgun pn susah.. apalg badan Besar MCM sy ni pening,mual,muntah semua Ada .. skg dh msk 11w5d..pening xda DH, loya msh Ada,muntah dh krg..

3y ago

sama sis saya pun mcm tu .. skrg alhadh berkurang sekarang dh masuk 10w4d

normal sis...sya morning sickness kuat,loya,mual,muntah,pening,sakit badan,kurang selera makan, smpai berat turun...harap2 nnti trimester kedua sya oke..

normal sis.. ad org beruntung xde morning sickness.. ad org 3 bulan keatas pum ad lg morning sickness.. 😊 smga mnjdi ibu yg tabah 😚

normal sis. skrg sy pregnant 5bulan+ pun still alahan kuat. sakit kepala tu mmg tk boleh pisah.

Normal tu nama ya morning sickness.

Pening petang2 nii normal tak?

normal

normal sis

Normal