Pening kepala

Normal ke kepala pening2 semasa 3bulan mengandung? #mommybuntu #pregnancy

6 Balas

normal. Banyakkan rehat dan minum air suam secukupnya. Suasana pun jngn dlm kepanasan / terlampau sejuk dan kawal stress.

Normal tu mommy. Semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

It normal sis.. Tp klu berlautan sakitny kne refer juga dekat doc..

Sy pom pening nak masuk 3 bulan. Risau sbb sblm ni tak pening.

normal sis

normal