perlu pendapat

Maaf sya nk tye sapa Ada pengalaman mengandg Ada keluar Koko pastu kdg2 Ada darah keluar msa 10 minggu,sya risau lh Ada risiko ke?

8 Balas

Ada sis. Sy setiap hari keputihan coklat. Now 7weeks. Pernah keluar sedikit fresh blood masa 5weeks haritu. Gi hospital utk cek dan scan Alhamdulillah normal. Next follow up this week, scan, Alhamdulillah kandungan okay, nmpk jantung janin bergerak lg 🥰

5y ago

Alhamdulillah 😊

Ada sis..bleh terus g hspital..mcm sy dlu,sy terus g kk tmpat check up jmpa dgn nurse yg salu check up sy..dia terus refer doc situ untuk scan tgk keadaan baby..Klau g hspital lmbt la skit...

Ada Sis, Masa tu doctor bagi I makan ubat duspaton untuk kuatkan rahim. Lepas 2 minggu Dah OK.

5y ago

Takde..ok je

Pergi check.. Apa2 nnt.. Dioarg kn follow up tuk scan...

Jika brlaku mcm tu kne g hsptl

jmpa dok sis....

Pegi hosp sis