luahan rasa

Maaf sy nk share ape yg rse tolong bg sy sokongn utk tau jawapn yg mnenangkn. Suami sy tak endahkn keadaan sy yg tengah sarat.pg mancing jugak walau tau bini pregnant.mngikot org tua x baik memancing saat isteri sdang hamil..duduk melepak d luar waktu maghrib.lebih main hp dr bacakn doa2 utk isterinya.Allahu hati ni rse sedih sngt.sy mohon bnda2 yg baik utk dri sy tp klau sblah pihak je rasenya sy pn akn tempias jgk..

2 Balas

Saya pun ada suami. Hobinya memburu haiwan liar (Rusa, Pelanduk, Kijang).. Apakan daya, dari first trimester sampai gugur dan mengandung semula, suami masih keluar memburu. Walhal tu bukan sumber pendapatan kami. sekadar Hobi beliau. Bila ada orang tegur, dia jawab dia cari rezeki/lauk untuk keluarga. Saya diamkan aje. Sebab tahu kalau cakap je nanti mesti dia melenting and campak senapang depan saya. Haha

seeloknya elakkan. memancing nii selalunya ada penjaga tempatnya. kalau suami taknak baca dia atau al quran. awk buat. sbb tahu dia mmg takkan buat. lebih baik awk buat supaya anak awk tak terkenan benda yg tak elok dan boleh elak dr sebarang musibah nt. anggap tu untuk pendinding awk dan anak sbb suami suka ke tempat yg boleh beri kesanburuk pada awk dan kandungan awk

3y ago

Rajin juga sy mengaji. Semoga x tempias pd ank klau dy pg mne2 tmpat yg asing