Nak bertanya.

Maaf sy nk brtya.. sy bakal melahirkn baby prmpuan. Itu yg doc bgtau waktu scan. Boleh sy tau apa yg perlu sy tahu mngenai penjgaan bayi prmpuan.?. Mcm tuam n berkhitan.. maaf. Sblm ni anak sy 2 org lelaki n sy prmpuan tunggal dlm adik bradik.. x tau... tq.

1 Balas

Pnting mse brsihkn kmluan bby tu bsuh dr atas kebawah. Pstu lap celah2 dia. Kalau tak nti brbau n anak sng rashes kt situ.bab2 khatan lps 6mggu sy buat.lg awal buat lg senang jga..lepas pntang lah prefer sunat anak kalau nk buat. Lain2 sma je awak 😊