cerai susu badan

maaf sy nak kepastian , salah tak kalau sy ceraikan susu badan awal ? anak sy baru 15bulan , sebabnya skg fasa anak sy asyik nak mengempeng , sy rasa penat sangat , dan sy tgh usaha nak cari keja , dan apa perlu sy buat ya ? anak sy dia reject semua susu walaupun susu kotak fullcream

5 Balas

Sis mmng urgent nak cari kerja ke? klu dpt bg dia susu ibu 2 thn lengkap mcm disyorkan dlm islam. Tp apa2 pun sis lebih tahu keadaan sis.