History gugur 2x. Perlu vaksin dulu tak?

Assalamualaikum. Saya ada history gugur 2x sebelum ni. Sy dah lepas 1st dose. Tp masalah 2nd dose saya ni nanti pada masa sy 7w. Apa pandangan mummy semua? Sy belum buka buku pink lagi sbb terlalu awal lagi. So belum pernah jumpa doc lagi.

2 Balas

sis boleh terus pergi ppv bagitahu sana yg sis ada buat pregnancy test dan sis positif hamil. kalau boleh sis pergi scan di klinik swasta utk cek berapa minggu sudah pregnant dan sebagai bukti sis pregnant, sebab belum buka buku kan, semoga dipermudahkan sis. ☺️

3y ago

terima kasih sis atas komen dan nasihat yg baik dan berguna.

Boleh pergi klinik tanya pendapat doktor jgn tanya kami.

3y ago

masyaAllah bahasa kamu ni. cuba kalau kamu duduk dkt tmpat org pernah keguguran 2x. biarkan org lain yg jawab. kamu yg x boleh nak ckp baik2 elok diam je