Muntah muntah

Maaf saya nak tanya .. Saya kerap muntah" loya semua.. Dri 6 weeks smpai skrg.. Makan je muntah. Sampai bdn dah lemah. Smpai tak tau nak makan apa tuk elak muntah..ada tak ibu" yg tau makanan apa yg boleh elak kan muntah semua.. Dan perlu ke saya ke klinik atau hspital..

13 Balas

Lain ibu lain alahan. Badan awak je yg tau apa yang awak makan yang awak akan muntah 😅 boleh mintak ubat tahan muntah/ loya dengan dr ya sis

7mo ago

https://chat.whatsapp.com/DcbdYhIj53JFs4VdNDqpL7 hu