Gugur 14week

Maaf saya baru lepas keguguran saya nak bertanya yang ada pengalaman keguguran.. berpantang berapa hari ya.. and darah nifas bila abis ya bila keguguran

5 Balas

Sy pantang 2 minggu. Dlm pantang sy mkn je apa² mknn sihat y sy xde alahan. elakkan mknn berangin. Tungku perut, sapu mnyk panas kat betis, pakai stoking. Mkn ubat y doc sediakan. sy makan zincofer. Masa keguguran bnyk darah keluar dari badan.

saya pantang 2 minggu je.. dalam masa pantang tu hari2 bertungku... darah nifas saya dalam dua minggu je n dua minggu lepas tu terus period

8mo ago

terima kasih

Sy 8w gugur, pantang 2minggu je.. tp bab mkn mmg pntang slg boleh hahahahaa.. bab drh tu pulak lbih kurang 2minggu lbih jgk la

for me no pantang. just avoid fast food and sweet drinks. and bleeding lps tu -/+ 14days. tp klu dh kering awl, it's better

Sis gugur knape ye?