sakit

maaf nk tanya sis semua... berapa lama tempoh kita akn rasa sakit di breast? dan normal atau x kalau breast x sakit dah semasa hamil..sori.. first pregnancy ??

8 Balas

Mungkin bgantung pd tubuh masing2.. Ikut pgalaman sy, spanjang pregnant breast xprnah skit... Lpas bsalin kna brurut dulu bru kluar susu... Tp wlaupun breast xsakit, tp susu tetap byak... 😊

First je akan rasa skit sis..lpas tu dah tak ada Tapi sya smenjak prgnt nie paling sensitif dkt breast tu🤣tak suka klau suami pgng..

tu pun menjadi persoalan bg sy juga skg pregnant 7minggu tapi x sakit langsung breast normal atau tak MCM tu ada sesapa boleh jwpkan dgn tepat

4y ago

Sy dh 2org ank, xpnh plk sakit breast mse preg.. Tibe yg ke-3 ni memg sakit.. Yg dh jatuh tibe2 blh tegang blk.. Lain org lain kesan die.. Normal je

first trim je sakit. boleh gaduh kalau suami pegang ganas2. haha. srcond trim ok je. third ni masa nak cuci je sakit sng rasa melecet.

Sy sakit breast mcm nk period masa awal trimester. Tp dia beransur lega rasanya dlm 2nd trimester sampai sy lupa. 3rd ni x sakit dh.

Sy sakit awal2 mcm nak period tu tp makin lama makin tak berapa sakit. Sekarang sy preg mggu ke 10.

saya pun first prgncy..breast sakit smpai skang..skang dah 14week

5y ago

a'a...sma la, tpi sya ada tnya kwan² yg dah rmai anak..d'orang ckp mmg normal 😅

sy dari awal mengandung smpai la skrg 34w masih sakit lg