Payudara sakit

Hi sis semua nk tanya, payudara masa hamil tuh berapa lama kita rasa sakit tk selesa?

17 Balas

Trimester 2 ni baru terasa sakit.. kdg2 tgh keje/meeting drg sakit nya serba salah nk pegang time tu😅.. bertabah mommy2

saya dari awal mengandung sampai sekarang 10weeks.. lain orang lain badan.. normal..

Saya sakit masa trimester 1 lepastu trimester 2 dah smakin kurang. Be strong momy

9mo ago

Thank you sis☺️

Kalau saya masa 1st trimester memang sakit. Lepas tu dah berkurang skrg dah takde sangat

masa first trimester.. masuk second ni tak rasa sakit tapi tulaa, membesar 😫😆

Kalau sy dari awal pregnant sampai sekarang 3rd trimester sakit tapi dia on off

saya start 2 bulan sampai sekarang .. 36w .. x pegang takpe .. pegang je sakit

Saya masa kandungan 1 - 7 weeks. Rasa tegang semacam je. Sekarang okey dah

Awal mengandung sampai menunggu hari sakit berdenyut semua ada 🫠

sy dri trimester 1 hingga ke dua nie,msih age sakit,kdg2 je sakit