Start Pening Loya Lepas Consume Asid Folic

Maaf nk tanya, sblum ni sy xde morning sickness. Now 5 weeks to go 6 weeks. Tp lepas consume asid folic pg td, rasa pening, loya dll. Tak larat nya. Perut rasa nk muntah tp xleh. Sbb ttap kena kerja juga. Adakah ni morning sickness atau effect dari asid folic??

11 Balas

Folic acid tak ngaruh, maybe time morning sickness datang sis. Saya jg start dr 6weeks sampai 16weeks baru better. Be strong sis, akan lewat jg nanti.