Start Pening Loya Lepas Consume Asid Folic

Maaf nk tanya, sblum ni sy xde morning sickness. Now 5 weeks to go 6 weeks. Tp lepas consume asid folic pg td, rasa pening, loya dll. Tak larat nya. Perut rasa nk muntah tp xleh. Sbb ttap kena kerja juga. Adakah ni morning sickness atau effect dari asid folic??

11 Balas

Sis sama case mcm sy, sy dah 7week, skrg sy asyik loya ja tp belum muntah2 lgi.. Bilaa mkn hilang kejap n then dtg blik..sy hilangkn loya dgn mkn dgn kuantiti yg skit tp kerap.. Tp bila bgn tido paling xbole than tp still x muntah jgk 😭

4y ago

Sama dgn sy rsa mual tp xmuntah