bf

Maaf nk bertanya,ada effect apa² x pd kandungan klo pregnant 5w6d still BF lg

1 Balas

Akak saya dulu macamni. Tapi masa tu dia xtau pon dia pregnant. Dah lima bulan baru dia tau dia pregnant. Hehe. So, dia trus jela Sampai bersalin dia fully bf kan ank dia. Cuma dia cepat lapar jela.. Kesan lain xde pulak.

5y ago

Rasa loya tu semua ada start dh ...makan apa je rasa nak muntah tp x le kuar pun...lps tu rasa tawr² je