Anak pertama berumur 1 tahun 9 bulan masih bf.

Saya nak bertanya kan. Ade effect ape ape tak kalau anak pertama masih bf sedang saye dah pregnant 3 bulan? Dan puting terase sakit sangat bile anak menyusu ?

1 Balas

Nk tahu ada efek atau x ni puan kne cek ape yg puan rasa bila ank bf ...sparuh org akn rasa contraction kecil waktu bf ank...nanti puan cerita pd doc n mintak pndpat doc.... Dia ikut pd bdn seseorg puan...sy bf ank smpai bersalin adk dia😊

5y ago

Alhamdulillah masa ank ke3 dlu ok2 je ..skrg yg no 4 pon rasanya ok je...mmg rasa sakit masa dia bf tp tahan jela...dan xbg lama sgt mengempeng....bila lama sket sy akn ckp "dahla ya(nama ank)...mama sakit la."... Dan ank pon akn lps...