paracetamol

Hi,, nk tanya klo bby FULL BF, bole ke ibu mkn ubat paracetamol?.. Sa slalu sakit kpla.. Tp sa x brni nk mkn ubat tu takut ada effect dgn bby ?

8 Balas

Boleh. Selamat utk ibu mngandung n BF. But sebaiknya refer pd doc... Biar doc check bP terus.. n mgKin akn ad ubat y lebih sesuai dgn keadaan sakit Kepala.

sya klu sya kepala selalu sapu pilis je kat dahi ngan tengkuk..tk amalkan ubat sgt klu teruk refer kk

Consult doc please.. i dah 9months BF br makan pcm n others after consult doc

Boleh je sis...paracetamol x kuat sgt..jgn sis mkn belebihan je la..

Baik pergi klinik tanya doc dulu.

Boleh.

Blh..

Boleh je mommy...cuma jgn keraplah