Berat Badan Anak Tidak Memuaskan

Maaf Nk Bertanya Kepada Semua.. Sape Penah Bagi Anak Susu Pediasure? Sebab Apa? Dan Nk Tahu Feedback Lepas Minum Susu Tu? Terima kasih ❤️ Sama² tambah ilmu

Berat Badan Anak Tidak Memuaskan
1 Balas

blh tau umur ank skrg brapa ya?😊

5y ago

biasa nya utk budak yg dah sthun keatas bila berat badan kurang yg perlu kita betul kn & kaji semula adalah corak makan mreka, susu ni cuma smpingan bkn utama dh utk naik kan berat..mknan seharian yg bantu naik kn berat anak.. tarik minat ank utk makan, beri snek berkhasiat, & jga wktu makan .. in shaa Allah berat ank kan ok .. wlaupun take time .. goodluck mommy 😊