Baby obesiti

Assalamualaikum.. Just nk share2, sape pernah ada baby yg terlebih berat badan.. Mummy's ada cara x.. Selain tukar susu.. Sekarang baby saya minum susu S26 gold.. Terima kasih

2 Balas

Waalaikumussalam, rasanya mmg kena tukar susu. Sebab saya pernah baca di Internet yg s26 tu mmg dirumus untuk bantu tambah berat badan baby yg kurang berat. Sekarang baby mommy dah umur berapa ye? Macam anak saya, umur dia 1 tahun 4 bulan. Dia pun dikira lebih berat badan jika dibandingkan umur dia. Tapi bmi dia normal, bukan obesiti disebabkan anak saya tinggi. Bmi kan dia kira berat badan dan ketinggian. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

3y ago

Alhamdulillah, sama2

Boleh sy tanya? Puan bagi s26 gold tempoh berapa lama ya? Berapa oz selalu baby akan minum setiap kali waktu 2bulan?