Nak tanya mommies² sekalian

maaf nak tanyalah, kalo mengandung boleh ke makan ikan siakap 3 rasa, udang blackpaper ? maaf dulu penah keguguran sebab minum air kelapa. kalini alhamdullilah lekat balik jadi nak tanya sebab nak lebih berhati². tq momy semua

1 Balas

blh rsnye..tp utk bdn sy la..tp xtwla bdn orglen mcmne. sbb stiap bdn kondisi adalah berbeza..ada rahimnya kuat..ada yg x..di mana blh shj mkn apa shj yg ada dan tidak jejaskan kandungan.. mg dpmudahkan segalanya..aamiin.. #TAPSupermoms