5Week 2Day

Maaf nak tanya.. supplemnt n vitamin apa yg sesuai utk lbh penjagaan baby??

2 Balas

Folic acid paling penting. Yang lainlain nanti kk akan bekalkan mengikut keperluan awak lepas buat ujian darah dan lainlain. Kalau nak ambil vitamin tambahan better consume terus susu/buah/sayur. Kalau nak ambil dalam bentuk pil/supplements saya sarankan rujuk pada doktor dulu. Tahniah & semoga dipermudahlan segala urusan🌼

2y ago

Terima kasihh 🥰

Folic acid dh cukup utk awl2 ni. Lps buat ujian darah, nurse akn bg ubt bersesuaian.