kerap susu & susah tidur.

Maaf nak tanya sikit , normal ke tak ye kalau baby boy prem 35w , sekarang umur dia 2 month ca 1month kerap bf kita taksampai 1jam dah minta lagi ? & ank sy juge susah tidur siang ..

1 Balas

Kekerapan bby nyusu if bf adalah normal sbb susu ibu mudah hadam....lebih2 lg bila tiap kali bby mnum dia xmnum bg btl2 kenyang...dia dok mnum smbil mmgelamun smbil main2...kalau bby jnis tu lebih cepat dia lapar semula

4y ago

Ohh ok terimakasih 😊