Lari tajuk sikit

Maaf nak tanya laa group sini kalau kalau ade suami yg kerja sebagai tukang paip.. biase harga buat brape yee .. suami sye ade pggil tukang paip kawasan ini jugak memandang kan dh 1 bulan paip singki bocor .. dan dia ade buat jugak sambungan air meter ke bilik air dan msin basuh tak jauh lah saluran nye 1 ke 2 meter paip kelabu tu pakai.. singki pulak dia cuma ketatkan paip tu je ... Yg bahagian bawah singki dia tk buat .. sume sekali rm 500 agak mahal bagi saya .. barang yg sya nmpk dia beli 2 batang paip kelabu tu 1 btg lebih kurg 1 meter .. gam paip .. tools dia punya .. kalau ade suami yg keje bahagian cuba tanyekan takut kene tipu.. bukn skit mahal jgk tu

1 Balas

Cuba tanya dlm group Tukang Apa Hari Ni (TAHI) kat facebook. Sebelum buat tak tanya estimated cost dulu ke sis? Mcm saya kalau nk buat pape piping or wiring mmg tanya harga dulu pastu verify dlm group tu, post as anon. Bgtau sekali area mana. Nanti ramai tukang jawab. Ada yg akan offer buatkan job tu dgn cost yg lebih relevant if cost kita mahal. Dalam tu ramai pakar, tukang2 or kontraktor yg blacklist pun kita boleh tahu tp yg ni kena pm tepi

2d ago

ohh baik sis terima ksih info.. pasal bende ni semua suami yg cri thu2 dh deal aje , klo sye yg cri mmg detail saye nak resit brg sume,