Anak saya demam

Maaf nak tanya kalau anak demam nak gi kk kena gi bahagian ibu n anak atau kk bahagian yang umum tu ye. Maaf sy tak tahu jadi brtnya utk kepastian

2 Balas

selalu nya kalau pergi kk, dekat bahagian kaunter luar tu akan tolak kita ke bahagian saringan. macam saya hari tu baby batuk, nafas bunyi kahak dan nafas laju. masa dkt kaunter luar kena tolak g bahagian saringan. last2 saringan cakap kena p hospital. naik ambulans😅 suhu badan baby awak tinggi tak cecah 38° x

umum.