Bby 2bln demam...

Ank Bru masuk 2 bln dah demam.. Dah la mggu ni nak gi appointment kk... Klau dia demam lg bleh ke dia kk... Tlong jwb ibu²... Kesian plak sye tgk ank demam... 😢😢😢#bantusharing #pleasehelp

Bby 2bln demam...
5 Balas

call nurse yg hndle puan utk tukar tarikh.. sye yg demam anak ok pun kne tukar tarikh sbb nnti diorg nk ambik urine test, check darah dan discuss utk perangan keluarga

Takboleh. Kena pergi dalam keadaan sihat sebab nak inject kan. Inform nurse untuk tunda dan ambik date baru. dan pantau suhu baby, kalau panas melarat bawa pergi check.

2y ago

boleh..pergi je klinik .nt misi bagi tarikh baru.lpastu Lau demm x baik LG,misi refer doktor untuk ubat .anak saya 2bulan cmtu..tp mesti kne refer doc,baru dia bleh bg ubat

allhamdulilah... ank baik dri demam... sye pantau Kat umah Je... kerap basahkan Kepala dia dgn air... bagi panas cepat hilang... 😊😊😊🤲🤲🤲

Baby bawah 3 bulan bahaya jugak kalau demam. Bawak pegi clinic atau hospital cepat. Anak saya dulu demam terus saya bawak ke emergency.

cek dulu c19 test. pantau suhu, jika high fever, terus ke klinik. moga cepat sembuh anakanda puan. 🤲🌻