8 minggu

Maaf nak tanya. Apa ibu2 semua buat untuk hadap rasa tak larat nak buat apa2 dan kerap rasa nak muntah? Sy bru 8 minggu. Nak buat kerja apa semua susah. Semua ta brmaya. Boleh share apa2 tips ta 😭 ni first baby

2 Balas

saya amalkan jus mamariam, boleh tanya agent dia...dia akan consult based on keadaan awak....alhamdulillah jus tuh banyak bantu bagi tenaga dan kurangkan alahan saya...untuk muntah mungkin awak boleh hidu minyak essential, jus mamariam pun ada jual minyak essential ni...minyak ni banyak membantu saya hilangkan rasa mual dan sakit kepala

Kena banyak rehat je laa selalunya 😅