Gerakan baby

Maaf nak tanya ada x sesiapa yang mcm saya...18 w 6 d tpi gerakan bby xad ase sgt...kjap ase lpas tu dh xad ase...normal ke x ye??? Sebb seblum admit wrded mang ase bby tendang,berpusing smua...masa masuk wad dh xad ase bila scan dia ad je bergrak

3 Balas

Normal. Biasanya 20week ke atas yg rasa tendangan baby. Dont think too much. Selagi takde sakit perut yang terus and bleeding, insyaAllah Baby ok je tu

1y ago

ooo yeke...isau pulak..sebb pnh ase mcm dia brgrak tiba2 ase mcm x

normal sis, 18 w blum berapa rasa tendangan baby, gerak² . jgn risau sis.. yang penting jaga makan & emosi.